Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни обстріляли редакцію газети “Голос Гуляйпілля” у Запоріжжі

Росіяни обстріляли редакцію газети “Голос Гуляйпілля” у Запоріжжі

Росіяни обстріляли редакцію газети “Голос Гуляйпілля” у Запоріжжі

Гуляйполе

Вчора, 12 жовтня, приміщення редакції газети “Голос Гуляйпілля” значно було пошкоджене внаслідок російського авіаційного удару по Запоріжжю. Попри це журналісти не припиняють свою роботу, а шукають нове приміщення.

Про це повідомляє Національна спілка журналістів України.

Газета “Голос Гуляйпілля” орендовувала приміщення для редакції у Запоріжжі. Сьогодні вночі російський авіаційний удар значно пошкодив офіс журналістів, відео наслідків поширила редакторка газети Тетяна Велика на своїй сторінці у фейсбук.

Руйнування в редакції “Голос Гуляйпілля”. Фото: редакторка газети Тетяна Велика

 “Чергова нічна КАБова атака на Запоріжжя не минулася безслідно для орендованого офісу нашої редакції. Ворог добряче пошкодив приміщення, в якому знаходилося наше медіа. На жаль, постраждала й комп’ютерна техніка, яку нам вдалося раніше вивезти із зони бойових дій”, – розповіла редакторка газети Тетяна Велика.

Руйнування в редакції “Голос Гуляйпілля”. Фото: редакторка газети Тетяна Велика

До цього їхній офіс був у рідному Гуляйполі, проте у березні 2022 року журналісти були змушені покинути місто. 

“Руки не опускаємо, готуємо черговий жовтневий випуск газети і завзято працюємо, фіксуючи всі злочини ганебного путінського режиму!” – наголосила журналістка. 

Руйнування в редакції “Голос Гуляйпілля”. Фото: редакторка газети Тетяна Велика

Наразі співробітники видання прибирають пошкоджене приміщення та шукають нове місце для продовження своєї роботи.


Нагадаємо, що вчора вночі, 12 жовтня, російські військові атакували КАБами Запоріжжя. Внаслідок обстрілу постраждали чотири людини, серед них одна дитина.

Раніше ми писали, що програму єВідновлення оновили, і тепер українці, чиє житло було зруйноване внаслідок російських обстрілів, мають додаткові можливості для отримання компенсації.