Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Вбивство » У Запоріжжі чоловік під час сварки зарізав жінку, після чого втік

У Запоріжжі чоловік під час сварки зарізав жінку, після чого втік

У Запоріжжі чоловік під час сварки зарізав жінку, після чого втік

Підозрюваний у вбивстві 58-річної жінки. Фото ГУНП у Запорізькій області/Подозреваемый в убийстве 58-летней женщины. Фото ГУНП в Запорожской области

Інцидент стався на території садового товариства в Заводському районі Запоріжжя. Після розпиття алкогольних напоїв чоловік наніс ножове поранення жінці й втік. Постраждала загинула від отриманих травм. 

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області. 

10 жовтня зателефонував мешканець Запоріжжя та повідомив, що виявив свою сусідку мертвою. На місце події виїхали правоохоронці, де виявили тіло 58-річної жінки. Під час огляду території вони зібрали речові докази, опитали місцевих мешканців та свідків.

За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть настала внаслідок проникаючого поранення грудної клітини з ушкодженням серця.

Попередньо встановлено, що під час застілля, після словесних образ, чоловік схопився за кухонний ніж і вдарив жінку в груди. Потім він залишив місце злочину.

На основі зібраних доказів слідчі повідомили 52-річному фігуранту про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Суд уже обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури.

Нагадаємо, у Запоріжжі поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який побив у кафе 21-річну дівчину та скинув її зі сходів. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.