Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Рух Дніпровською ГЕС обмежать ще на тиждень: графік курсування транспорту

Рух Дніпровською ГЕС обмежать ще на тиждень: графік курсування транспорту

Рух Дніпровською ГЕС обмежать ще на тиждень: графік курсування транспорту

Обмеженння руху транспорта. Ілюстративне фото

З 19 по 25 жовтня у Запоріжжі рух Дніпровською ГЕС знову обмежать. Це пов’язано з продовженням ремонтних робіт на греблі.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області. 

Приїхати через ДніпроГЕС не можна буде: 

  • з 08:00 19 жовтня по 20:00 20 жовтня;
  • з 21 по 25 жовтня з 09:00 по 17:00. 

Обʼїзд буде здійснюватися через Арковий міст о. Хортиця (вулицю Величара  — вулицю Січі — вулицю Антона Незоли (Таганська). А також, через Нові мости та мост імені Преображенського.

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Запоріжжі продовжили ремонтні роботи на Дніпровській ГЕС до 18 жовтня. У зв’язку з цим рух греблею буде обмежено.

Раніше ми писали, що 17 жовтня у Запоріжжі декілька трамваїв з 10:00 до 15:00 їздитимуть за зміненими маршрутами. Це пов’язано з проведенням аварійних ремонтних робіт та робіт з кронування дерев.


Читайте також:

16 жовтня, у Запоріжжі розпочнуть пробний пуск теплових мереж у рамках підготовки до опалювального сезону. Пуски проводитимуть у всіх районах Запоріжжя.

Кабінет міністрів запропонував проєкт закону, який передбачатиме вилучення земельних ділянок для будівництва фортифікаційних споруд. Власників можуть примусово позбавити права користування ділянкою.

13 та 14 жовтня російські війська здійснили наземні атаки на західному фронті Запорізької області поблизу населених пунктів Роботине, Мала Токмачка та Новоданилівка. Однак, згідно з останніми даними, жодних підтверджених успіхів вони не досягли.