Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » В Оріхові поліція затримала чоловіка, який продавав боєприпаси: подробиці

В Оріхові поліція затримала чоловіка, який продавав боєприпаси: подробиці

В Оріхові поліція затримала чоловіка, який продавав боєприпаси: подробиці

Затримання чоловіка, який продавав боєприпаси. Фото: Поліція Запорізької області

Вчора, 15 жовтня, у прифронтовому Оріхові Запорізької області поліцейські спіймали на гарячому чоловіка, який продавав патрони та гранати. Продавцю зброї загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє Поліція Запорізької області. 

46-річного жителя Оріхова затримала поліція під час продажу чергової партії товару. Він продавав різноманітні боєприпаси: гранати та патрони. Цього ж дня правоохоронці провели обшук у будинку чоловіка. 

Затримання чоловіка, який продавав боєприпаси. Фото: Поліція Запорізької області

За даними слідства, чоловік встиг заробити на незаконній справі близько 5 тисяч гривень. У вересні дві тисячі гривень на продажі 4 гранат та запалу типу УЗРГМ-2, а в жовтні за три тисячі гривень він реалізував 6 гранат, 4 запали та 30 набоїв.

Затримання чоловіка, який продавав боєприпаси. Фото: Поліція Запорізької області

Наразі триває досудове розслідування. Мешканцю Оріхова повідомили про підозру за незаконне поводження  зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. 

Раніше ми писали, що інцидент стався на території садового товариства в Заводському районі Запоріжжя. Після розпиття алкогольних напоїв чоловік наніс ножове поранення жінці й втік. Постраждала загинула від отриманих травм. 

Нагадаємо, що колишнього заступника начальника Мелітопольського відділу Державної міграційної служби судитимуть за колабораціонізм. Чоловік видавав російські паспорти та брав участь в організації «референдуму» в тимчасово окупованому Мелітополі.


Читайте також:

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому було ухвалено низку рішень, зокрема щодо посилення системи протиповітряної оборони (ППО) в прикордонних та прифронтових регіонах.

Для мешканців прифронтових населених пунктів Запорізької області проводиться евакуація до більш безпечних територій. Також із Запоріжжя курсують евакуаційні потяги до Львова та Хмельницького.