Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Запоріжцям надійдуть разові квитанції від “Запоріжгазу” за технічне обслуговування 

Запоріжцям надійдуть разові квитанції від “Запоріжгазу” за технічне обслуговування 

Запоріжцям надійдуть разові квитанції від “Запоріжгазу” за технічне обслуговування 

Ілюстраційне фото

У Запоріжжі мешканцям багатоповерхових будинків, де провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, незабаром надійдуть разові квитанції на оплату цієї послуги.

Про це повідомили в “Запоріжгазі”.

В компанії зазначають, що за статистикою у кожному перевіреному будинки фіксують декілька десятків витоків газу. 

“Вартість технічного обслуговування залежить від протяжності газопроводів у будинку, кількості квартир, техособливостей мереж, які індивідуальні у кожного будинку, обсягу виконаних робіт”, – йдеться у повідомленні.

Зображення: Запоріжгаз

Реквізити за технічне обслуговування відрізняються від реквізитів для оплати за розподіл газу. Періодичність робіт залежить від експлуатації мереж у житловому будинку:

  • до 25 років – технічне обслуговування проводиться один раз на п’ять років;
  • понад 25 років – один раз на три роки.

Нагадаємо, що Inform.zp.ua зібрав всю інформацію про тарифи на комунальні послуги. Скільки доведеться заплатити запоріжцям у жовтні за світло, газ, воду та вивезення сміття – читайте в цьому матеріалі.

Читайте також:

Сьогодні, 17 жовтня, низка будинків у Комунарському районі Запоріжжя тимчасово залишиться без газопостачання. Це пов’язано з проведенням технічного обслуговування газової мережі.

Сьогодні, 17 жовтня, у Запоріжжі багато будинків залишаться без електроенергії на вісім-дев’ять годин. Це пов’язано з проведенням планових ремонтних робіт. 

У Запоріжжі розпочали пробний пуск теплових мереж у рамках підготовки до опалювального сезону. Пуски проводитимуть у всіх районах Запоріжжя.