Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі жінка заборонила журналістці знімати її зруйнований будинок: поліція розслідує справу

У Запоріжжі жінка заборонила журналістці знімати її зруйнований будинок: поліція розслідує справу

У Запоріжжі жінка заборонила журналістці знімати її зруйнований будинок: поліція розслідує справу

ЗМІ

У Запоріжжі поліцейські проводять розслідування справи, у якій журналістці перешкоджали знімати зруйнований будинок після удару КАБами.

Про це повідомляє Національна поліція в Запорізькій області.

Конфліктна ситуація виникла 29 вересня, коли журналістка місцевого ЗМІ приїхала знімати наслідки авіаударів по Запоріжжю. Одна з власниць пошкодженого будинку у Шевченківському районі заборонила журналістці вести зйомку. Жінка вимагала видалити відзняте. 

“Ми розуміємо стан громадян, постраждалих внаслідок воєнних злочинів окупантів, і збентеження, яке в них може викликати зйомка їхнього пошкодженого майна. Зазвичай люди висловлюють побоювання щодо повторних влучань після оприлюднення ЗМІ відзнятого контенту”, – зазначили в поліції. 

Обидві звернулися до поліції з відповідними заявами. Правоохоронці провели опитування та відкрили кримінальне провадження за перешкоджання професійній діяльності журналістів.


Читайте також:

У прифронтовому Оріхові Запорізької області поліцейські спіймали на гарячому чоловіка, який продавав патрони та гранати. Продавцю зброї загрожує до семи років позбавлення волі.

Колишнього заступника начальника Мелітопольського відділу Державної міграційної служби судитимуть за колабораціонізм. Чоловік видавав російські паспорти та брав участь в організації «референдуму» в тимчасово окупованому Мелітополі.

У Запоріжжі поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який побив у кафе 21-річну дівчину та скинув її зі сходів. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.