Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі оштрафували водія маршрутки: причини

У Запоріжжі оштрафували водія маршрутки: причини

У Запоріжжі оштрафували водія маршрутки: причини

У Запоріжжі оштрафували водія маршрутки. Фото: патрульної поліції /В Запорожье оштрафовали водителя маршрутки. Фото: патрульной полиции

Водій маршрутного таксі в Запоріжжі був оштрафований за те, що під час керування транспортним засобом розмовляв по мобільному телефону, ставлячи під загрозу безпеку пасажирів.

Інцидент був зафіксований після повідомлення від місцевих жителів до поліції.

Про це інформує патрульна поліція Запоріжжя.

Зазначається, що водій маршрутки одночасно керував транспортом і користувався телефоном.

У Запоріжжі оштрафували водія маршрутки
У Запоріжжі оштрафували водія маршрутки. Фото: патрульної поліції

“Через таку поведінку увага водія відволікається на телефон, що знижує здатність контролювати дорожню ситуацію та вчасно реагувати на її зміни. Це може призвести до аварії та серйозних наслідків для всіх учасників руху”, — йдеться у повідомленні поліції.

Водія притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 122 КУпАП.

Нагадаємо, у Запоріжжі патрульні розшукали водія маршрутного таксі, який нещодавно порушив правила дорожнього руху. Чоловіка розпізнали на відео з мережі та притягнули до відповідальності.


Читайте також:

У місцевому муніципальному транспорті Запоріжжя впроваджується автоматизована система обліку оплати проїзду (АСООП).

Відсьогодні на автобусному маршруті №58 у Запоріжжі почав працювати тимчасовий перевізник. На цей маршрут вже скоро мають обрати постійного оператора для перевезень.

З 18 по 20 жовтня в Запоріжжі подовжать роботу громадського транспорту у зв’язку з проведенням масштабного фестивалю GOGOLFEST.