Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Хортицькому районі Запоріжжя тимчасово відключать газопостачання

У Хортицькому районі Запоріжжя тимчасово відключать газопостачання

У Хортицькому районі Запоріжжя тимчасово відключать газопостачання

Ілюстративне фото

Наступного тижня у Хортицькому районі Запоріжжя плануються ремонтні роботи, через які 8 приватних будинків тимчасово залишаться без газопостачання.

Про це повідомляє “Запоріжгаз”.

Відключення газу триватиме з 22 по 23 жовтня. Після завершення робіт газопостачання буде відновлено відповідно до пункту 17 розділу VII Правил безпеки систем газопостачання, затверджених наказом Міністерства енергетики України.

Щоб відновлення газопостачання пройшло без затримок, власникам будинків потрібно забезпечити доступ до своїх газових приладів.

Нагадаємо, у Запоріжжі мешканцям багатоповерхових будинків, де провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, незабаром надійдуть разові квитанції на оплату цієї послуги.

Inform.zp.ua також писав, що 12 жовтня у Запоріжжі після російського авіаційного удару зазнали пошкоджень газопроводи. Без газопостачання залишилося вісім приватних будинків. Наразі тривають аварійні роботи.


Читайте також:

17 жовтня Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ провів перевірку питної води у Запоріжжі та Запорізькому районі. В ході досліджень у Дніпровському районі було виявлено відхилення від норм.