Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни проводили штурми біля Малої Токмачки, – ISW (КАРТА)

Росіяни проводили штурми біля Малої Токмачки, – ISW (КАРТА)

Росіяни проводили штурми біля Малої Токмачки, – ISW (КАРТА)

Фото: НГУ
Бригада Кара-Даг.
Ілюстрація

Протягом двох днів, 18 та 19 жовтня, російські війська продовжували штурми у Запорізькій області, а саме біля Малої Токмачки та Новоданилівки. Однак їхні дії не призвели до змінення лінії фронту. 

Про це повідомляє ISW (Інститут вивчення війни). 

18 та 19 жовтня російські війська продовжували штурми на північний схід від Роботиного біля Малої Токмачки і на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки. Але підтверджених змін лінії фронту немає. 

Карта бойових дій на Запорізькому напрямку. Фото: ISW

Крім того, 19 жовтня росіяни продовжили наступальні дії на кордоні Донецької та Запорізької областей 19 жовтня. Проте це також не призвело до змін на лінії фронту. 

Окупаційні блогери 18 і 19 жовтня стверджували, що російські війська просунулися на 700 метрів від Левадного і Приютного в напрямку Новодарівки (всі на південний захід від Великої Новосілки). Натомість ISW не знайшла підтвердження цим заявам.

Нагадаємо, що Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими провів 58-й обмін військовополоненими, за результатом якого вдалося звільнити 95 українських захисників.

Раніше ми писали, що нещодавно біля тимчасово окупованої Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) було зафіксовано вибухи. Втім, на самій станції пошкоджень не виявлено.


Читайте також:

Під час 58-го обміну військовополоненими додому повернули ще 5 воїнів із Запорізької області. Загалом цього разу вдалося звільнити 95 військових.

У Запоріжжі триває ремонт будівлі Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) по вулиці Кияшка, 22. Відкриття оновленого центру заплановане на зиму цього року.