Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Незабаром у Запоріжжі відкриється нова безкоштовна виставка “Випадковості” 

Незабаром у Запоріжжі відкриється нова безкоштовна виставка “Випадковості” 

Незабаром у Запоріжжі відкриється нова безкоштовна виставка “Випадковості” 

Афіша відкриття виставки в Запоріжжі. Фото: Туристичний інформаційний центр

25 жовтня у Запоріжжі відбудеться відкриття нової виставки живописця Тіберія Сільваші під назвою “Випадковості”.  

Про це повідомляє Туристичний інформаційний центр Запоріжжя.

Тіберій Сільваші – це український художник, роботи якого знаходяться в публічних та приватних колекціях Мюнхена, Відня, Нью-Джерсі, Запоріжжя, Харкова, Ужгорода, Києва та інших міст Європи та США.

“Його абстрактні роботи та нескінченні пошуки знаходяться на межі схожості з алхімічним процесом. І як результат – глядач повинен мати певний бекґраунд для можливості побачити й бекґраунд тонкої та освіченої людини, філософа, що стоїть за створенням цих робіт”, – розповідають у Туристичному інформаційному центрі.

Відкриття виставки відбудеться 25 жовтня о 17:30 за адресою проспект Соборний, 151 (Туристичний інформаційний центр). Після Запоріжжя експозиція відкриється в Києві 14 листопада. 

Нагадаємо, що 18 жовтня, у Запоріжжі розпочався один із найвпливовіших культурних фестивалей Європи “GOGOLFEST POKROVA”. Він триватиме протягом трьох днів – до 20 жовтня включно. 

Раніше ми писали, що 18 жовтня, в рамках фестивалю “GOGOLFEST POKROVA” у Запоріжжі відбулася церемонія відкриття нової інсталяції, яка має назву “Дерево Пам’яті”.


Читайте також:

У Запоріжжі з’явилися нові артоб’єкти, розташовані вздовж проспекту Соборного. Інсталяції присвячені 10 рокам українського спротиву російській агресії та безпосередньо стосуються історії нашого міста. Inform.zp.ua поспілкувався з культорологинею та арткураторкою Льоною Радченко, яка займалась організацією проєкту.

У Запоріжжі відкрилася персональна фотовиставка митця Віктора Кадуріна. Відвідати її можна безкоштовно у Туристичному інформаційному центрі.