Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни обстріляли дитячий садок у Запоріжжі, – ДСНС

Росіяни обстріляли дитячий садок у Запоріжжі, – ДСНС

Росіяни обстріляли дитячий садок у Запоріжжі, – ДСНС

Наслідки обстрілу дитячого садку в Запоріжжі. Фото: ЗОВА

Сьогодні, 21 жовтня, російські війська атакували у Запоріжжі будівлю дитячого садочку. З-під завалів дістали трьох людей. Загалом постраждали сім осіб. 

Про це повідомляє ДСНС України. 

Росіяни завдали чергового ракетного удару по житловому сектору Запоріжжя. Внаслідок цього частково зазнала пошкоджень двоповерхова будівля дитячого садочка. Постраждали семеро людей, їх госпіталізували. Трьох людей рятувальники дістали з-під завалів. 

Наслідки ракетного удару по Запоріжжю. Фото: ДСНС Україна

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені 26 легкових автомобілів, що знаходились поруч. Частково зруйновано двоповерхову адмінбудівлю, пошкоджено 2 гаражі, господарчу споруду. Вогнеборці загасили пожежу у двох металевих гаражах. 

Наслідки ракетного удару по Запоріжжю. Фото: ДСНС Україна

Наразі продовжуються пошуково-рятувальні роботи. На місці працюють профільні та екстрені служби міста.

Наслідки ракетного удару по Запоріжжю. Фото: ДСНС Україна

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 21 жовтня, російські війська атакувати один зі спальних районів Запоріжжя. Внаслідок удару постраждали житлові будинки. Станом на 12:35 постраждали дев’ять людей. 


Читайте також:

Указом Президента України нагородили посмертно орденом “За мужність” III ступеня військового з Вільнянської міської територіальної громади Дмитра Тімакова. Почесну відзнаку отримала його матір.

Мережею поширилося відео, на якому працівник запорізького ТЦК відкрив стрілянину у повітря під час конфлікту з місцевими мешканцями. Наразі триває службове розслідування.

Влучання поблизу гіпермаркету, потенційно нерозірваний КАБ та евакуація: подробиці удару по Запоріжжю.

Під час 58-го обміну військовополоненими додому повернули ще 5 воїнів із Запорізької області. Загалом цього разу вдалося звільнити 95 військових.