Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ракетний удар по Запоріжжю: одну людину витягли з-під завалів

Ракетний удар по Запоріжжю: одну людину витягли з-під завалів

Ракетний удар по Запоріжжю: одну людину витягли з-під завалів

Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю. Фото: ЗОВА

Сьогодні, 21 жовтня, російські війська атакували житловий квартал в Запоріжжі. Внаслідок удару загинула одна людина, ще 14 поранені.

Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. 

Станом на 13:09 кількість постраждалих становить 14 осіб, з яких троє у важкому стані. Один чоловік загинув, рятувальники витягли його з-під завалів. 

У Запоріжжі зафіксували понад десять пошкоджених багатоповерхівок і домоволодінь приватного сектору. Зазнав руйнувань гуртожиток. 

Внаслідок обстрілу частково зазнала пошкоджень двоповерхова будівля дитячого садочка. Постраждали семеро людей, їх госпіталізували. Трьох людей рятувальники дістали з-під завалів.

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені 26 легкових автомобілів, що знаходились поруч. Частково зруйновано двоповерхову адмінбудівлю, пошкоджено 2 гаражі, господарчу споруду. Вогнеборці загасили пожежу у двох металевих гаражах. 

Нагадаємо, що 21 жовтня, російські війська атакували у Запоріжжі будівлю дитячого садочку. З-під завалів дістали трьох людей. Загалом постраждали чотирнадцять осіб. 

Також ми писали, що 21 жовтня, російські війська атакувати один зі спальних районів Запоріжжя. Внаслідок удару постраждали житлові будинки.


Читайте також:

У Запоріжжі погодили компенсацію ще 13 містянам, житло яких було зруйноване внаслідок російських обстрілів. Загальна сума допомоги становить понад 615 тисяч гривень.

19 і 20 жовтня російські війська проводили штурми поблизу Роботиного та на північний схід від Роботиного біля Малої Токмачки. Однак їхні дії не призвели до зміни лінії фронту.