Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На фронті загинув військовослужбовець з Вільнянську

На фронті загинув військовослужбовець з Вільнянську

На фронті загинув військовослужбовець з Вільнянську

Свічка. Ілюстративне фото

Захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, загинув 40-річний військовослужбовець Євгеній Кушпіль, мешканець Вільнянську Запорізької області. 

Про це повідомили у Вільнянській міській раді. 

Загинув Євгеній Кушпіль 12 жовтня 2024 року поблизу Гоголівка Суджанського району Курської області. У Вільнянську оголошено день жалоби.

Військовий Євгеній Кушпіль. Фото: Вільнянська міська рада

Завтра, 22 жовтня, у бійця було б день народження. Чоловіку мало виповнитися 41 рік, проте в цей день відбудеться прощання з Героєм. Мешканці Вільнянської громади зберуться о 10:00, щоб провести Євгенія Кушпіля в останню путь.

Нагадаємо, що 7 жовтня, відбулося прощання із загиблим героєм Євгеном Булатом родом з Гуляйпільщини із селища Успенівка.

4 жовтня, відбулося прощання з Олегом Коломієцем, мешканцем Енергодара, який загинув, захищаючи Україну.

Раніше ми писали, що захищаючи територіальну цілісність та соборність України від агресії Росії, загинув військовослужбовець Микола Коновалов. Раніше чоловік був комунальником у Гуляйполі Запорізької області і публікував відео про свою працю.


Читайте також:

Днями у Запоріжжі затримали двох містян, які нанесли ножові поранення громадянам. Замахи відбулися у Комунарському та Заводському районах. Зловмисників затримали та тримають під вартою.

Очільник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник зайняв 8 місце у рейтингу топ-10 найбільших пенсій України. 

Завтра, 22 жовтня, у Запоріжжі в Хортицькому районі низка будинків залишиться без газопостачання у звʼязку з проведенням газонебезпечних робіт за адресою вулиця Стародніпровська, 30.