Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » ДТП на Вантовому мосту в Запоріжжі: що відомо

ДТП на Вантовому мосту в Запоріжжі: що відомо

ДТП на Вантовому мосту в Запоріжжі: що відомо

ДТП на Вантовому мосту

Сьогодні, 22 жовтня, на Вантовому мосту в Запоріжжі сталася дорожньо-транспортна пригода, через яку на дорозі утворилися затори. ДТП сталася через недотримання водієм безпечної дистанції. Ніхто не постраждав.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Запоріжжя, водій Chevrolet Lacetti не витримав безпечну дистанцію та зіткнувся з автомобілем Mitsubishi Lancer. Обидва керманича не отримали травм.

ДТП на Вантовому мосту
ДТП на Вантовому мосту

Водії вирішили ситуацію мирним шляхом — вони скористалися європротоколом і самостійно оформили подію без виклику поліції.

ДТП на Вантовому мосту
ДТП на Вантовому мосту

Тому на Вантовому мосту в сторону центру, можливі значні затримки:
– на автобусних маршрутах №№ 8А, 17, 18, 38, 39, 72;
– на маршрутних таксі №№ 10, 30, 21, 36, 45, 46, 58, 61, 63, 67, 75, 76, 81, 82, 84, 88, 91, 96;
– на приміських маршрутах №№ 190, 192, 195, 204, Дніпро АВ, Дніпро Цирк.

Під час поїздки потрібно врахувати ці нюанси.

Нагадаємо, з 21 по 25 жовтня жителів Запоріжжя чекають зміни в транспортному сполученні. Через ремонтні роботи, що проводяться на греблі ДніпроГЕС, рух автотранспорту буде перекрито щодня з 9:00 до 17:00.


Читайте також: сьогодні, 22 жовтня, у Запоріжжі у зв’язку з проведенням ремонтних робіт багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії.