Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Редактор релокованого до Запоріжжя видання заявив про тиск з боку СБУ

Редактор релокованого до Запоріжжя видання заявив про тиск з боку СБУ

Редактор релокованого до Запоріжжя видання заявив про тиск з боку СБУ

Олександр Пилипенко. Фото зі сторінки зі сторінки у Фейсбук медійника

Редактор видання “Локатор Медіа”, яке було релоковане до Запоріжжя, Олександр Пилипенко, повідомив про тиск з боку співробітників СБУ.

Про це повідомляє Media Development Foundation.

За словами Пилипенка, інцидент стався біля в’їзду до Ужгорода, коли його разом із колегами зупинили представники ТЦК для перевірки документа “Резерв+”. Незважаючи на те, що редактор не перебував у розшуку, його попросили затриматися для бесіди з представниками СБУ.

Олександр Пилипенко зазначив, що оперуповноважений представився Радіоновим і почав натякати на можливу загрозу: «Подумай, чому ми тут спілкуємось. У тебе багато ворогів», — цитує слова представника СБУ Пилипенко.

Після цього інциденту редактору стало погано, і він викликав “швидку”, яка доставила його до лікарні з гіпертонічним кризом. Наразі Пилипенко готує заяву до Офісу Генерального прокурора щодо дій співробітників СБУ.

Видання “Локатор Медіа” було зареєстроване у 2020 році в Бердянську, а після початку повномасштабного вторгнення релокувалося до Запоріжжя. Нині видання висвітлює суспільно-політичне життя Запорізької області.

Нагадаємо, сьогодні, 23 жовтня, під час чергової сесії Запорізької міської ради обрали нову депутатку від партії “Слуга народу” — Катерину Звєрєву.