Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі виявили перевитрату 1,2 мільйонів гривень у тендерах однієї з лікарень

У Запоріжжі виявили перевитрату 1,2 мільйонів гривень у тендерах однієї з лікарень

У Запоріжжі виявили перевитрату 1,2 мільйонів гривень у тендерах однієї з лікарень

Гроші / Деньги

На засіданні групи “Прозорість та підзвітність” при Запорізькій обласній військовій адміністрації виявили перевитрату бюджетних коштів. Загальна сума завищень становить 1,2 мільйони гривень. Результати перевірки направлять до правоохоронних органів. 

Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація. 

З початку осені цього року одна з лікарень Запоріжжя оголосила 27 тендерів на порталі публічних закупівель “Prozorro”. Медзаклад планує придбати медичні матеріали: стенти, катетери, тенти, провідники тощо. Загальна очікувана вартість закупівель – понад 26 млн грн.

В ході моніторингу ціни на предмет закупівлі порівнювалися з вартістю аналогічних медичних матеріалів в системі  “Prozorro” та у відкритих джерелах. У результаті в ЗОДА виявили ймовірне завищення вартості – від 10 % до 40%, а загальна сума переплати може становити 1,2 мільйони гривень.

Результати перевірки направлять до правоохоронних органів, які мають відреагувати на перевитрату коштів з міського бюджету.


Читайте також:

Під час чергової двадцять п’ятої сесії Запорізької міської ради, що відбулася 23 жовтня, було прийнято 92 рішення, що охоплюють різні сфери життєдіяльності міста. Серед ключових напрямків — зміни до бюджету, ремонт пошкодженого житла, соціальний захист та оновлення інфраструктури.

Від початку року в Запоріжжі комендантську годину порушили майже 500 громадян. Деяких порушників, що не мають з собою документів, можуть доставити у відділок поліції.