Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі сталася пожежа у притулку для собак: згоріли п’ять тварин

У Запоріжжі сталася пожежа у притулку для собак: згоріли п’ять тварин

У Запоріжжі сталася пожежа у притулку для собак: згоріли п’ять тварин

Пожежа в притулку для собак “Хвостики на Бабурці”. Скріншот відео з соцмереж

Вчора ввечері, 24 жовтня, у Запоріжжі сталася пожежа в притулку для собак. За попередніми даними, п’ять собак згоріли у вольєрах.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області. 

У притулок виїхали поліцейські, пожежу загасили, однак, за попередніми даними, пʼять собак згоріли у вольєрах. Наразі криміналісти та слідчо-оперативна група поліції встановлюють обставини пожежі.

Керівниця ГО “Запорізька зоозахисна ліга” Інна Ред на своїй фейсбук-сторінці поширила відео з місця пожежі та зазначила, що “можливий умисний підпал притулку”. Внаслідок пожежі згоріли у вольєрах п’ять собак. 

Підтримати притулок і тварин, які вижили, можна за посиланням:

  • Конверт через Приват24 –  5168752108966204 (https://www.privat24.ua/send/dt90x)
  • Потрібна перетримка собак, які вижили 0687770298

Читайте також:

У прифронтовому Оріхові Запорізької області живуть десятки покинутих котів та собак. Запорізькі поліцейські кінологи привезли для них сухий корм та поспілкувалися з тими мешканцями, які не виїхали з міста.

З 21 жовтня 2024 року в Запорізькій області стартувала осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Вона охопить територію площею 1230,99 кв. км і проводиться в 14 територіальних громадах області.

У відомої запорізької зооволонтерки, власниці притулку “Зграя” Олесі Кулик зараз знаходиться близько 200 врятованих тварин. Їх привозять до неї з прифронтових територій, з-під обстрілів та навіть з окупації на перетримку та лікування.