Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі відключать електронні сервіси електропостачання: причина

У Запоріжжі відключать електронні сервіси електропостачання: причина

У Запоріжжі відключать електронні сервіси електропостачання: причина

Ілюстративне фото / Иллюстративное фото

У Запоріжжі з 24 по 28 жовтня не працюватимуть електронні сервіси Товариства “Запоріжжяелектропостачання”. Це пов’язано із проведенням технічних робіт.

Про це повідомляє ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” в телеграм-каналі.

Електронні сервіси не працюватимуть, починаючи з 24 жовтня о 15:00. Технічні роботи триватимуть до 28 жовтня. У ці дні будуть недоступні сайт, електронна пошта, особистий кабінет та мобільний додаток Товариства. 

Фото: ТОВ “Запоріжжяелектропостачання”

“З метою уникнення втрати повідомлень та звернень просимо направляти їх після відновлення роботи електронних сервісів Товариства”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Запоріжжі в 2024 році на період опалювального сезону не підвищуватимуть тарифи на теплопостачання. Оскільки Президент України Володимир Зеленський підписав на це мораторій.

Раніше ми писали, що у 2024 році переведення годинників на зимовий час мало бути останнім. Однак Президент України Володимир Зеленський досі не підписав законопроєкт, який скасовує подальші сезонні переведення. 


Читайте також:

Вчора ввечері, 24 жовтня, у Запоріжжі в Хортицькому районі сталася пожежа в притулку для собак “Хвостики на Бабурці”. За попередніми даними, п’ять собак згоріли у вольєрах.

У Запоріжжі перейменували парк імені Климова на парк Авіаторів у Шевченківському районі та парк імені Гагаріна на парк Міст-Побратимів у Комунарському районі.

На засіданні групи “Прозорість та підзвітність” при Запорізькій обласній військовій адміністрації виявили перевитрату бюджетних коштів. Загальна сума завищень становить 1,2 мільйони гривень. Результати перевірки направлять до правоохоронних органів.