Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти, ймовірно, мають намір рухатися в напрямку Запоріжжя, – офіцер 59 ОМБр

Окупанти, ймовірно, мають намір рухатися в напрямку Запоріжжя, – офіцер 59 ОМБр

Окупанти, ймовірно, мають намір рухатися в напрямку Запоріжжя, – офіцер 59 ОМБр

ВСУ. Иллюстративное фото

Російські військові, ймовірно, готуються до активного просування в напрямку міста Запоріжжя, що може свідчити про їхній намір посилити тиск на цій ділянці фронту.

Про це повідомив офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади їм. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в етері Київ24.

Військовий зазначив, що українські бійці вивчили місцевість і добре орієнтуються на місцевому рельєфі, що дає їм змогу ефективно організовувати оборону. Вони вживають заходи, щоб уникнути ризиків оточення і захоплення позицій росіянами.

«Ми розуміємо з планів ворога, що у них є бажання просуватися в бік Запоріжжя на підкріплення того угрупування, яка з того боку воює», — повідомив Сергій Цехоцький.

У президента Росії Володимира Путіна є план розпочати наступальні та штурмові дії на Запорізькому напрямку, щоби просунутися в бік обласного центру. За словами військовослужбовця, це робиться з метою мати більше переваг під час переговорів у майбутньому. 


Читайте також:

З’явилась інформація, що росіяни таємно поховали тіла двох підлітків з Бердянська Тиграна Оганнісяна і Микити Ханганова, яких жорстоко вбили. 

На підконтрольну територію України повернули шість дітей, які перебували в окупації у Запорізькій, Херсонській областях, а також Криму.

У Запоріжжі в 2024 році на період опалювального сезону не підвищуватимуть тарифи на теплопостачання. Оскільки Президент України Володимир Зеленський підписав на це мораторій.
Запоріжців попереджають, що цієї зими в місті може зовсім не бути електроенергії. Міська влада оснащує лікарні та школи альтернативними джерелами живлення.