Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Деяким жителям Запоріжжя потрібно повторно відвідати ТЦК: причини

Деяким жителям Запоріжжя потрібно повторно відвідати ТЦК: причини

Деяким жителям Запоріжжя потрібно повторно відвідати ТЦК: причини

Військовозобов’язаним треба знову пройти ТЦК. Фотоілюстрація

Військовозобов’язані, які раніше були визнані непридатними до військової служби в мирний час за рішенням військово-лікарських комісій, мають пройти медичну комісію повторно.

Про це повідомляє Запорізький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Відповідно до нових вимог, протягом дев’яти місяців ці особи повинні пройти повторний медичний огляд для визначення їх придатності до військової служби.

“Нагадуємо, що відповідно до розділу II прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав військовослужбовців та поліцейських на соціальний захист” від 21.03.2024 №3621-IX, громадяни України, які були визнані обмежено придатними до військової служби до набрання чинності цим Законом, зобов’язані пройти повторний медичний огляд протягом дев’яти місяців з дня набрання чинності цим Законом”, – зазначається в повідомленні.

Медичний огляд потрібно пройти до 3 лютого. Жителів Запоріжжя просять не відкладати цей процес, щоб уникнути скупчення черг до районних ТЦК та СП.

Нагадаємо, термін явки до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) після отримання повістки скоротили з чотирнадцяти до семи днів.