Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Водіям варто бути обережними: якої погоди очікувати запоріжцям

Водіям варто бути обережними: якої погоди очікувати запоріжцям

Водіям варто бути обережними: якої погоди очікувати запоріжцям

Туман на дорогах

Запорізький обласний центр з гідрометеорології попереджає мешканців Запоріжжя та області про небезпечні погодні умови.

Вночі та вранці 27 жовтня на дорогах очікується густий туман, що знизить видимість до 100-500 м (І рівень небезпеки, жовтий). Через туман підвищується ймовірність ДТП, тому водіям радять бути особливо обережними.

Жителів Запорізької області попереджають про небезпечні метеорологічні явища 27 жовтня
Жителів Запорізької області попереджають про небезпечні метеорологічні явища 27 жовтня. Ілюстрація Запорізького обласного центру з метеорології

Прогноз погоди на найближчі дні:

  • 27 жовтня (п’ятниця): Вночі температура +3, вдень до +13, хмарно, без опадів.
  • 28 жовтня (субота): Протягом дня очікується дрібний дощ, який до вечора має припинитися. Температура вночі +7, вдень до +13.
  • 29 жовтня (неділя): Вранці хмарно, але ближче до вечора небо проясниться. Опадів не передбачається. Вночі +9, вдень до +13.
  • 30 жовтня (понеділок): Зранку небо буде хмарним, але опади не прогнозують. Вночі +6, вдень до +12.
  • 31 жовтня (вівторок): Вранці ясно, а вдень знову хмарно, без опадів. Вночі +8, вдень до +13.

Водіям рекомендують враховувати погодні умови, адже обмежена видимість може ускладнити рух та призвести до непередбачуваних ситуацій на дорозі.

Нагадаємо, протягом наступних трьох днів, з 24 по 26 жовтня, у Запоріжжі містяни можуть відчути неприємний запах через погодні умови.