Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі через ДТП затримується рух трамваїв: яких саме

У Запоріжжі через ДТП затримується рух трамваїв: яких саме

У Запоріжжі через ДТП затримується рух трамваїв: яких саме

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

Сьогодні, 27 жовтня, в районі вокзалу “Запоріжжя-1” сталася ДТП, що призвела до затримки руху електротранспорту.

Про це повідомляє EasyWay-Запоріжжя.

Зокрема, затримується рух трамваїв №3 та №16.

“Враховуйте певний час для входження в графік після відновлення руху”, — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, Запорізький обласний центр з гідрометеорології попереджає мешканців Запоріжжя та області про небезпечні погодні умови.

Вночі та вранці 27 жовтня на дорогах очікується густий туман, що знизить видимість до 100-500 м (І рівень небезпеки, жовтий). Через туман підвищується ймовірність ДТП, тому водіям радять бути особливо обережними.


Читайте також:

Вчора,25 жовтня, сапери ДСНС Запорізької області знешкодили три уламково-фугасних елементи від боєприпасу реактивної системи залпового вогню “Ураган”.

На два дні, з 8:00 26 жовтня до 20:00 27 жовтня, у Запоріжжі тимчасово обмежать рух через греблю ДніпроГЕС. Причиною стали планові ремонтні роботи, під час яких забезпечити повноцінний рух транспорту буде неможливо.

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» змінює графік роботи з 1 листопада 2024 року. Відтепер музей не працюватиме у понеділок та вівторок.