Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Кожен запоріжець може отримати 1000 гривень: як це зробити

Кожен запоріжець може отримати 1000 гривень: як це зробити

Кожен запоріжець може отримати 1000 гривень: як це зробити

Гроші / Деньги

З 22 до 31 жовтня в Україні стартує перша хвиля виплат у межах «Національного кешбеку». Усього 646 378 українців отримають 37,2 млн грн за покупки, здійснені у вересні. Використати ці кошти можна на оплату комунальних, медичних послуг, транспорту або спрямувати на підтримку Збройних Сил України чи придбання військових облігацій.

Про це повідомила перша віцепрем’єр-міністерка та міністерка економіки Юлія Свириденко, пише Міністерство економіки України.

За її словами, кешбек покликаний допомогти українцям у розпал опалювального сезону та стимулювати підтримку національного виробника.

Як отримати кешбек?

Для отримання виплат необхідно активувати картку в Дії. Громадяни, які зробили це до кінця вересня, вже отримають виплату за вересень. Інші матимуть можливість отримати кешбек у листопаді. Повернення коштів відбуватиметься щомісяця, і нова виплата чекатиме вже за жовтневі покупки.

Умови та правила програми

Кешбек у розмірі 10% нараховується за купівлю українських товарів. Для участі необхідно:

  1. Подати заявку через банк, що бере участь у програмі, або звернутися до відділення. Учасники: ПриватБанк, monobank, Ощадбанк та інші.
  2. Вказати картки для покупок та дозволити банку передавати інформацію про транзакції.
  3. Відкрити картку для кешбеку в Дії.

Максимальна виплата складає 3 тис. грн на місяць, і кошти не оподатковуються. Програму реалізує Міністерство економіки України у співпраці з Мінцифри, Державною податковою службою та платіжними системами Visa та Mastercard.

Читайте також:

На осінньо-зимовий період 2024-2025 років непрацездатні жителі Бердянська мають можливість отримати одноразову грошову допомогу.

Нещодавно відбулася нарада під керівництвом заступниці Керівника Офісу Президента України Ірини Верещук, де обговорювали заходи з надання допомоги мешканцям прифронтових регіонів, зокрема Запорізької області.