Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі шість рятувальників врятували хлопчика, який впав у підвал

У Запоріжжі шість рятувальників врятували хлопчика, який впав у підвал

У Запоріжжі шість рятувальників врятували хлопчика, який впав у підвал

10-річний хлопчик впав у підвал. Фото: ДСНС

Вчора, 26 жовтня, в одному з районів Запоріжжя 10-річний хлопчик потрапив у неприємну ситуацію — він впав у неексплуатований підвал і не зміг самостійно вибратися.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Запорізькій області.

Служба порятунку “101” отримала дзвінок об 11:49. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що дитина опинилася у важкодоступному місці.

Співробітники ДСНС витягли хлопчика за допомогою драбини та передали медикам для подальшого огляду.

Для цієї операції були залучені 6 рятувальників та 1 одиниця техніки, які оперативно відреагували на виклик та успішно виконали свою місію.


Читайте також:

Протягом наступної доби жителі Запоріжжя можуть відчувати неприємний запах через несприятливі погодні умови.

Вночі та вранці 27 жовтня на дорогах очікується густий туман, що знизить видимість до 100-500 м (І рівень небезпеки, жовтий). Через туман підвищується ймовірність ДТП, тому водіям радять бути особливо обережними.

У Дніпровському районі Запоріжжя 27-річний місцевий житель викрав легковий автомобіль марки ГАЗ-24, який належав 63-річній запоріжанці. Зловмисник відбуксирував авто до гаражного кооперативу, використавши інший автомобіль тієї ж марки.

Вчора, 25 жовтня, в Запоріжжі провели моніторинг якості повітря, під час якого виявили небезпечну речовину — фенол.