Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни атакували Запорізьку область дроном: двоє постраждалих

Росіяни атакували Запорізьку область дроном: двоє постраждалих

Росіяни атакували Запорізьку область дроном: двоє постраждалих

Ілюстративне фото

Сьогодні, 27 жовтня, російські війська здійснили напад на Гуляйпільську громаду, використавши дрон, внаслідок чого двоє людей отримали поранення.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, російський дрон поцілив поруч із комбайном, який рухався степовою дорогою. В результаті атаки постраждали двоє осіб, а техніка також зазнала ушкоджень.

Нагадаємо, сигнал тривоги пролунав о 15:52, а о 16:52 Федоров підтвердив обстріл у селі Біленьке. За його словами, внаслідок удару біля приватного будинку жінка отримала поранення, а житло пошкодила вибухова хвиля.

За минулу добу росіяни здійснили 355 атак по 10 населених пунктах Запорізької області. Було завдано:

  • 2 авіаудари по Малих Щербаках та Малій Токмачці;
  • 215 атак БпЛА на Біленьке, Лобкове, Гуляйполе, Малинівку, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку та Левадне;
  • 2 обстріли з РСЗВ по Малій Токмачці;
  • 136 артобстрілів по Степногірську, Лобковому, Гуляйполю, Новоандріївці, Роботиному, Малій Токмачці, Малинівці та Левадному.

Повідомлено про 5 випадків руйнування житлових будинків та інфраструктурних об’єктів, постраждалих серед мирних жителів, окрім пораненої жінки, не зафіксовано.

Нагадаємо, 26 жовтня російські війська здійснили атаку на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки.

Читайте також:

24 і 25 жовтня російські війська продовжували штурми на заході Запорізької області, зокрема на північний схід від Роботиного біля Новоандріївки та на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки. Наразі підтверджених змін на лінії фронту немає.