Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни трохи просунулися в Запорізькій області: де саме

Росіяни трохи просунулися в Запорізькій області: де саме

Росіяни трохи просунулися в Запорізькій області: де саме

Населений пункт Запорізької області, де просунулися росіяни. Скріншот з Deep State

Речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин у ефірі телемарафону повідомив про стабілізаційні заходи, які проводить українська армія поблизу села Левадне Запорізької області, розташованого неподалік адміністративного кордону з Донецькою областю.

За його словами, російські окупаційні війська активізували свої зусилля на цій ділянці фронту, проводячи перегрупування та масовані штурмові дії. У результаті, їм вдалося частково просунутися в українську оборону на глибину приблизно взводного опорного пункту в Запорізькій області.

“Нині підрозділи Збройних Сил України здійснюють стабілізаційні заходи, щоб відновити втрачені позиції. Всі командні висоти на цій ділянці залишаються під контролем українських захисників”, — зазначив Волошин.

Він також додав, що протягом останніх кількох тижнів ситуація на запорізькому напрямку загострилася. Російські війська кидають дедалі більше сил на штурмові дії, що свідчить про частину ширшого плану нового наступу, який, за попередніми даними, може розпочатися незабаром.

Нагадаємо, речник Української добровольчої армії Сергій Братчук також зазначив 25 жовтня, що російські війська перекидають додаткові резервні сили на запорізький напрямок із тилових районів, які тимчасово окуповані Росією. Братчук повідомив, що російські війська активізують штурмові дії, а їхні диверсійно-розвідувальні групи намагаються виявити вразливі місця в українській обороні на цьому напрямку.