Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Сили Оборони почали будівництво фортифікацій поблизу Запоріжжя (ФОТО)

Сили Оборони почали будівництво фортифікацій поблизу Запоріжжя (ФОТО)

Сили Оборони почали будівництво фортифікацій поблизу Запоріжжя (ФОТО)

Зуби дракона. Фото: Міноборони

Збройні Сили України будують фортифікаційні споруди в Запорізькій області та навколо Покровська у Донецькій області. 

Про це повідомив OSINT-аналітик Клемент Молін у соціальній мережі X.

Наразі російські війська проводять активні наступальні дії в Донецькій області. Аналітики помітили зведення нових фортифікаційних споруд на Запоріжжі та навколо міста Покровськ.  

Нові фортифікаційні споруди поблизу Запоріжжя. Фото: Клемент Молін

“Щодо фортифікаційних споруд, українська армія зараз створює нові рубежі, навколо Покровська та на схід від Запоріжжя”, – зазначив експерт.

Нові фортифікаційні споруди поблизу Запоріжжя. Фото: Клемент Молін

Нагадаємо, що 26 і 27 жовтня російські війська атакували населені пункти Запорізької області. Зокрема проводили наземні атаки на північ від Роботиного.

Речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин у ефірі телемарафону повідомив про стабілізаційні заходи, які проводить українська армія поблизу села Левадне Запорізької області, розташованого неподалік адміністративного кордону з Донецькою областю.

Раніше ми писали, що 26 жовтня російські війська здійснили атаку на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки.


Читайте також:

У жовтні працівники КРБП «Зеленбуд» почали висаджувати на проспекті Соборному липи. За місяць тут вже з’явилися 58 нових дерев.

Жителів Запоріжжя знову попереджають про можливість виникнення неприємного запаху через несприятливі погодні умови. Це явище триватиме протягом доби.

З 22 до 31 жовтня в Україні стартує перша хвиля виплат у межах «Національного кешбеку». Усього 646 378 українців отримають 37,2 млн грн за покупки, здійснені у вересні. Використати ці кошти можна на оплату комунальних, медичних послуг, транспорту або спрямувати на підтримку Збройних Сил України чи придбання військових облігацій.