Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі переселенці з Оріхова зможуть отримати гуманітарну допомогу: коли саме

У Запоріжжі переселенці з Оріхова зможуть отримати гуманітарну допомогу: коли саме

У Запоріжжі переселенці з Оріхова зможуть отримати гуманітарну допомогу: коли саме

Гуманітарна допомога. Ілюстративне фото

Переселенці з Оріхівської громади зможуть отримати гуманітарну допомогу в Запоріжжі. Продуктові набори видаватимуть 29 і 30 жовтня. 

Про це повідомляють в телеграм-каналі Оріхівської громади.

Внутрішньо переміщені особи зможуть отримати гуманітарну допомогу в Запоріжжі. Видача продуктових наборів відбудеться 29 і 30 жовтня з 9:00 до 11:00 за адресою провулок Туристський, 5 (від проспекту Металургів в сторону району Павло-Кічкас, зупинка транспорту Макаренка).

Списки переселенців, які записані на 29 жовтня можна подивитися за посиланням – тут. Ті, хто отримує допомогу 30 жовтня за посиланням – тут. При собі необхідно мати оригінал паспорта та довідки, яка підтверджує статус ВПО.

Нагадаємо, що з 22 до 31 жовтня в Україні стартує перша хвиля виплат у межах «Національного кешбеку». Усього 646 378 українців отримають 37,2 млн грн за покупки, здійснені у вересні. Використати ці кошти можна на оплату комунальних, медичних послуг, транспорту або спрямувати на підтримку Збройних Сил України чи придбання військових облігацій.


Читайте також:

До 31 грудня 2024 року окупаційна влада на тимчасово окупованих територіях Запорізької області змушує місцевих жителів отримати російські паспорти.

26 і 27 жовтня російські війська атакували населені пункти Запорізької області. Зокрема проводили наземні атаки на північ від Роботиного.

26 жовтня, в одному з районів Запоріжжя 10-річний хлопчик потрапив у неприємну ситуацію — він впав у неексплуатований підвал і не зміг самостійно вибратися.