Головна » Новини » Фотографи показали, як виглядає осіннє Запоріжжя у листопаді (ФОТО)

Фотографи показали, як виглядає осіннє Запоріжжя у листопаді (ФОТО)

Фото: Eugene Vik

Запорізькі фотографи поділилися у фейсбуці світлинами осіннього міста. Зокрема, у їхній об’єктив потрапила природа на Хортиці та у районах Запоріжжя.

Inform.zp.ua зібрав добірку за листопад від місцевих фотографів.

“Стежками листопада до острова Байда”. Фото: Антон Вікторович
Шевченківський район міста після дощу. Фото: Нина Водолазская
Фото: Ігор Лавров
Комунарський район міста восени. Фото: Нина Водолазская
Арковий міст у Запоріжжі. Фото: Юлія Гриценко
Фото: Eugene Vik

Читайте також:

У Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя відкрилася нова безкоштовна виставка “Примарні світи”. Це експозиція робіт місцевої художниці Єви Алвор, яка працює у різних техніках.

У середині листопада у Запоріжжі запрацює перший Міський молодіжний центр. Метою проєкту є залучення  до активної участі у житті міста понад 10 тисяч молодих людей.

13 листопада в Запоріжжі розглянули проєкт будівництва храму Святого Архистратига Михаїла УГКЦ на проспекті Металургів, 1-б. Консультативна рада рекомендує втілити цей проєкт у життя.

Останнім часом у ЗМІ частіше згадують про наступ на Запоріжжя та про активізацію дій на запорізькому напрямку. Inform.zp.ua зібрав думки з різних джерел щодо того, чи можливий найближчим часом наступ на місто.Євген Долгий – бізнесмен з Мелітополя із понад 30-річним досвідом. У березні 2022 року йому довелося пішки діставатися до Запоріжжя. Тут чоловік почав бізнес з нуля – зараз він є власником пекарні у Хортицькому районі міста, яка запрацювала понад місяць тому. Та Євген не зупиняється – разом із родиною він найближчими тижнями збирається відкрити ще одну точку і почати займатися благодійним фондом, який власним коштом утримував два роки війни. Inform.zp.ua поспілкувалися із Євгеном про те, чому він обрав для бізнесу саме Запоріжжя, як готується до зими у прифронтовому місті та як йому вдається продавати випічку вартістю менше, ніж у більшості пекарень.