Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі правоохоронці встановили особи 95 безвісти зниклих: що відомо

У Запоріжжі правоохоронці встановили особи 95 безвісти зниклих: що відомо

У Запоріжжі правоохоронці встановили особи 95 безвісти зниклих: що відомо

Ілюстративне фото

У Запоріжжі працює Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Працівники Центру встановили долі 95 людей, які вважалися безвісти зниклими через війну.

Про це повідомила начальниця відділу комунікації ГУНП в Запорізькій області Анна Ткаченко.

“Наразі втрачено зв’язок з 2336 людьми на території Запорізької області. За неповний місяць роботи підрозділу ми отримали 322 телефонних дзвінка і 167 повідомлень від родичів зниклих. Встановлено 95 осіб з числа безвісти зниклих, серед них 28 осіб, які перебувають у полоні”, – розповіла пані Анна.

У центрі працюють понад 40 співробітників: слідчі, оперативники, регіональний координатор Офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин та криміналістична лабораторія для встановлення ДНК-профілю людини.

Правоохоронці нагадують, якщо втрачено зв’язок з рідними та близькими людьми можна звернутись до Центру з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин за телефоном: +38 095-450-41-86 (наявні месенджери WhatsApp, Telegram, Viber, Signal).


Раніше ми писали, що Національна поліція Україні опублікувала інформацію, про всі воєнні злочини росіян станом на 28 січня.