Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » ДТП у Запоріжжі: зіткнулося три авто. ФОТО

ДТП у Запоріжжі: зіткнулося три авто. ФОТО

ДТП у Запоріжжі: зіткнулося три авто. ФОТО

Фото ГУ ДСНС

Сьогодні вранці, 23 квітня, сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. У ДТП потрапило одразу три авто.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

На місці рятувальники встановили, що сталося зіткнення трьох легкових автомобілів, в результаті чого один із них перевернувся. Після огляду лікарями чоловік від госпіталізації відмовився. Інші водії не постраждали.

Фото ГУ ДСНС

Рятувальники за допомогою лебідки та спецавтомобіля поставили автівку на колеса. Надзвичайники відключили акумуляторну батарею та перекотили машину на узбіччя. 

Фото ГУ ДСНС

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. 

Нагадаємо, на Запоріжжі між чоловіками сталася сварка, після чого один з них відкрив вогонь з автомату Калашникова. Фігуранту повідомили про підозру, за цей злочин йому загрожує 7 років тюрми.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі двоє мешканці відкрили підпільний цех з виготовлення зброї. Фігуранти планували продавати озброєння кримінальним елементам, проте отримають тюремний строк.

СБУ виявила ще трьох колаборантів, які обіймають «посади» в органах місцевої влади та силових структурах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.