Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі дороги ремонтують вночі

У Запоріжжі дороги ремонтують вночі

У Запоріжжі дороги ремонтують вночі

У Запоріжжі дороги ремонтують вночі

У Запоріжжі було виділено кошти на аварійний ремонт доріг. Для того щоб не створювати додаткових проблем водіям ремонт вирішили виконати у вночі.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

При проведенні ремонтів, які виконує КП «ЕЛУАШ», перевага віддається аварійним ділянкам, по яким рухається велика кількість транспорту, громадський транспорт. Один з таких прикладів – дорожнє покриття на Арковому мості та ділянці вулиці Будинок відпочинку на о. Хортиці, яка веде до нього.

Роботи тривали з 20:00 13 червня  до 5:00 14 червня. Працювало 35 робітників КП «ЕЛУАШ». Було залучено понад десять одиниць техніки. Зокрема фреза, котки, самоскиди, навантажувачі, трактор зі щиткою.

У результаті поточним дрібним ремонтом відремонтовано майже 550 квадратних метрів дорожнього покриття. Комунальники «вирізали» фрезою найбільш пошкоджені ділянки та одразу асфальтували їх.

Нагадаємо, в умовах війни не йде мова про капітальний ремонт або масштабні роботи у Запоріжжі. Однак аварійний ремонт доріг та тротуарів місту потрібен. На аварійний ремонт доріг надані кошти.

Нагадаємо, 5 червня депутати ухвалили на сесії Запорізької міської ради рішення про продаж пам’ятника Леніну. Вперше з 2016 року монумент виставлять на аукціон за 10-15 млн гривень.

4 червня відбулося засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради. Посадовці ухвалили рішення у сфері транспорту, благоустрою, пільги тощо.

Раніше ми вже писали, що у Запоріжжі планують повернути платний проїзд в трамваях та тролейбусах. Так проїзд в громадському транспорті (трамваї, тролейбуси та автобуси) – буде коштувати 10 грн.

Робоча група з благоустрою Запоріжжя на засіданні запропонувала на проспекті Соборному прибрати МАФи та зовнішню рекламу. Ці зміни відбудуться в рамках проєкту “Європейський проспект”.