Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На футбольному матчі в Запоріжжі сталася бійка: поліція розпочала розслідування (ВІДЕО)

На футбольному матчі в Запоріжжі сталася бійка: поліція розпочала розслідування (ВІДЕО)

На футбольному матчі в Запоріжжі сталася бійка: поліція розпочала розслідування (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Вчора, 15 червня, в Запоріжжі відбувся футбольний матч між командою Хортицької національної академії та патрульною поліцією. Під час гри на полі відбулася бійка, внаслідок якої одного з гравців вдарили цеглою.

Відео з місця події почало ширитися в мережі.

На ньому можна побачити, що приводом послужило те, що 16-річний представник команди ХНА потягнув за футболку гравця команди патрульних і між ними розпочалася бійка.

https://cms.inform.zp.ua/wp-content/uploads/2024/06/img_3207.mov

Коли їх вже розняли, то на полі з’явився інший чоловік. Він неочікувано підбіг та вдарив гравця команди поліції цеглою по голові.

Як повідомляє журналіст В’ячеслав Твердохліб, нападником з цеглою, ймовірно, був батько одного з юних футболістів. Він у відповідь також отримав тілесні ушкодження і звинувачує в цьому правоохоронців.

Один з учасників бійки, який отримав тілесні ушкодження. Фото: В’ячеслав Твердохліб

“Щодо бійки під час футбольного матчу за участі команди управління патрульної поліції в Запорізькій області Повідомляємо, що керівництвом управління призначене службове розслідування щодо встановлення всіх обставин події”, – повідомили в патрульній поліції Запоріжжя.


Раніше ми писали, що влітку 2022 у Запоріжжі стався інцидент з бійкою між представниками ТЦК та чоловіком призивного віку. Суд завершив справу та згідно його рішення, чоловіка визнали невинуватим.

В Шевченківському районі Запоріжжя 9 квітня водій перевищив швидкість. Коли пішоход зробив йому зауваження, два чоловіка вийшли з машини та побили потерпілого.