Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Авіація ЗСУ знищила командний пункт російської армії в окупованій Василівці (ВІДЕО)

Авіація ЗСУ знищила командний пункт російської армії в окупованій Василівці (ВІДЕО)

Авіація ЗСУ знищила командний пункт російської армії в окупованій Василівці (ВІДЕО)

Знищення російського командного пункту в окупованій Василівці / Уничтожение российского командного пункта в оккупированной Васильевке

Авіація ЗСУ успішно працює на Запорізькому фронті. 

Відео опублікували в Телеграм каналі “Офіцер”.

За повідомленням військових, російський командний пункт в окупованій Василівці був зрунований після удару двома керованими авіабомбами. Відпрацював по цілі український винищувач МіГ-29. Йомвірно удар було нанесено американськими бомбами JDAM-ER або французькими AASM Hammer.

Нагадаємо, що про рішення передати Україні керовані авіабомби сімейства AASM Hammer Франція оголосила у січні 2024 року, і тоді була мова про орієнтовно 600 бомб на рік, або ж по 50 одиниць на місяць.

Довідково: JDAM та AASM Hammer – це комплект спеціального обладнання для перетворення звичайних авіабомб у керовані боєприпаси. Він складається з керованого оперення та системи інерційного керування в парі з GPS-приймачем.


Нагадаємо, СБУ затримала шпигуна ФСБ у Запоріжжі, який готувалися ракетні удари по паливних базах. А росіяни почали вербувати запорізьких підлітків для підпалу автівок ЗСУ.