Ми у соцмережах
Головна » Новини » Бої на Оріхівському напрямку: одна атака відбита, ще одне зіткнення триває

Бої на Оріхівському напрямку: одна атака відбита, ще одне зіткнення триває

Бої на Оріхівському напрямку: одна атака відбита, ще одне зіткнення триває

Фото: Генштаб

На Оріхівському напрямку Сили оборони відбили одну атаку армії РФ, ще одне боєзіткнення триває — Генштаб.

На Оріхівському напрямку Сили оборони України відбили одну атаку армії РФ в районі Малої Токмачки Запорізької області, ще одне боєзіткнення триває. Про це сьогодні, 21 червня, повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 11:00.

“На Оріхівському напрямку російська армія двічі намагалася вибити наших захисників з позицій в районі Малої Токмачки. Одну атаку успішно відбито, іще один бій триває”, — йдеться в повідомленні.

Сили оборони України продовжують тримати оборону на всіх напрямках, не даючи ворогу можливості просунутися вперед. Генштаб наголошує, що ситуація під контролем і українські військові готові до будь-яких викликів.

Атаки росіян в напрямку Оріхова

Нагадаємо, вранці 21 червня окупанти атакували Воздвиженську громаду. Ворог застосував фугасні авіабомби, завдавши ударів по Воздвиженці. Будинок мирних мешканців був повністю зруйнований. На жаль, внаслідок цього удару загинула одна людина, ще двоє отримали поранення. В свою чергу авіація ЗСУ знищила командний пункт російської армії в окупованій Василівці.