Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Мешканців Запоріжжя та Запорізької області попередили про зміни в графіку погодинних відключень

Мешканців Запоріжжя та Запорізької області попередили про зміни в графіку погодинних відключень

Мешканців Запоріжжя та Запорізької області попередили про зміни в графіку погодинних відключень

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

Сьогодні, 23 червня, за вказівкою НЕК “Укренерго” з метою збереження стабільної роботи Об’єднаної енергосистеми обмеження енергоспоживання подовжено – з 11:00 до 23:00.

Про це повідомляє ПАТ “Запоріжжяобленерго”.

Оновлений графік погодинних відключень по Запорізькій області на 23 червня:


🔴11:00 – 12:00 – вимикається черга 1
🔴12:00 – 16:00 – черга 2
🔴16:00 – 20:00 – черга 3
🔴20:00 – 23:00 – черга 4.

Нагадаємо, графіки відключень електроенергії динамічні та можуть змінюватися. Тривалість знеструмлень залежить від погодних умов, обстрілів чи ремонтних робіт.

«Графіки відключень змінюються відповідно до ситуації в єдиній енергомережі. Навіть минулої доби через погодні умови графіки змінювали двічі», – розповіла речниця ПАТ «Запоріжжяобленерго», – розповідає речниця ПАТ «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко під час брифінгу в медіацентрі ЗОВА.

Одним з прикладів є коригування графіків 12 червня. Через негоду в деяких регіонах відбулися вимушені відключення, а іншим навпаки збільшили ліміти споживання. У Запорізькій області це дозволило скоротити тривалість знеструмлення.

inform.zp.ua також писав, чому вимикають світло ввечері, а не в день коли всі на роботі, скільки будуть ще змінюватися графіки відключень та інші найпоширеніші коментарі серед споживачів.