Ми у соцмережах
Головна » Політика » Зінаїда Бойко очолила Запорізький обласний центр зайнятості

Зінаїда Бойко очолила Запорізький обласний центр зайнятості

Зінаїда Бойко очолила Запорізький обласний центр зайнятості

Зінаїда Бойко. Фото: Запорізька ОВА/Зинаида Бойко. Фото: Запорожская ОВА

Екскерівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко стала директоркою Запорізького обласного центру зайнятості.

Нещодавно на своїй сторінці у Facebook Бойко оголосила про звільнення з посади керівниці апарату Запорізької обласної державної адміністрації за власним бажанням. Наразі стало відомо її нове місце роботи.

На фото нова очільниця Запорізького обласного центру Зінаїда Бойко та очільник ЗОВА Іван Федоров. Фото: ЗОВА

Зінаїда Бойко стала директоркою Запорізького обласного центру зайнятості. У Запоріжжі розпочав роботу регіональний офіс “Зроблено в Україні”, який об’єднує ресурси держави та експертів для підтримки підприємців та розвитку бізнесу в умовах війни. Нова очільниця була присутня на відкритті офісу, про що повідомляється на сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

“Сьогодні бренд “Зроблено в Україні” став знаком якості. Ми віримо, що наш офіс надасть підприємцям, ветеранам та тим, хто хоче розпочати власну справу, необхідні ресурси для успіху,” – зазначила Бойко.

Регіональний офіс «Зроблено в Україні». Фото: ЗОВА

Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу у написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі у грантових програмах урядового проєкту «єРобота». Серед найпопулярніших програм проєкту – «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя».

Офіс працюватиме на базі філії Запорізького обласного центру зайнятості. Його мета – консультувати підприємців з питань розвитку власної справи та інформувати представників малого бізнесу про можливості підтримки від держави.

За словами очільниці Державного центру зайнятості Юлії Жовтяк, це вже 17-й центр в Україні. До кінця року планується відкрити 80 офісів по всій країні.

регіональний офіс «Зроблено в Україні». Фото:ЗОВА

Нагадаємо, свою кар’єру в Запорізькій обласній державній адміністрації вона розпочала з посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату. Останні чотири роки Бойко працювала керівницею апарату адміністрації.


За останній рік в роботі Запорізької обласної ради сталися помітні зміни. Зокрема, повноваження владного органу передали військовій адміністрації, а низка депутатів звільнилися за власним бажанням.

Inform.zp.ua розбирався, хто за останній рік пішов у відставку, кого звільнили, та чим зараз займається Запорізька обласна рада.