Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Випускниця вільнянського ліцею набрала 200 балів з усіх чотирьох предметів на НМТ

Випускниця вільнянського ліцею набрала 200 балів з усіх чотирьох предметів на НМТ

Випускниця вільнянського ліцею набрала 200 балів з усіх чотирьох предметів на НМТ

Фотоілюстрація

В Україні розпочалась основна хвиля Національного мультипредметного тесту (НМТ) для випускників, яка триватиме до 25 червня. Для тих, хто не встиг пройти основну сесію, буде доступна додаткова з 11 до 19 липня. Тестування включає чотири предмети: обов’язкові українська мова, математика та історія України, а також один предмет на вибір випускника.

Серед 68 вступників з Запорізької області, які отримали хоча б одну 200-бальну оцінку на НМТ, є особливо видатний результат. Випускниця ліцею «Успіх» Вільнянської міської ради здобула максимальні 200 балів з усіх чотирьох предметів, повідомляє Вільнянська міська рада.

Бали з мультимедійного тесту. Фото:Вільнянської міської ради

Відзначились і випускники інших навчальних закладів Запорізького району: з Запорізького академічного ліцею № 31 – 7 учасників, з Запорізької гімназії № 28 – 5 учасників, з Запорізького академічного ліцею «Перспектива» – 4 учасники, які також досягли високих результатів.

Найкращі результати НМТ у 2024 році виявились з англійської мови, де максимальний бал набрали 35 учасників, а також з математики, де максимальні 200 балів отримали 22 учасники.

В основній сесії НМТ у Запорізькій області взяли участь 4 785 майбутніх вступників.

За інформацією ЗОВА, 76 випускників шкіл з усього регіону закінчили навчання з відзнакою. Золоті медалі відмінникам вручили голова Запорізької обласної ради Олена Жук та керівниця Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА Людмила Бухаріна.

Серед медалістів – випускник Запорізької спеціалізованої школи-інтернату «Січовий колегіум» Ярослав.

Нагадаємо, минув тиждень з того моменту, як окупанти атакували Вільнянськ – маленьке місто в Запорізькому районі. Що відбувалося тоді і яка ситуація зараз дізнавалася журналістка Inform.zp.ua