Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Запоріжжі відкрили регіональний офіс для підтримки мікро- та малого бізнесу

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс для підтримки мікро- та малого бізнесу

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс для підтримки мікро- та малого бізнесу

Фото: Запорізький обласний центр зайнятості

Регіональний офіс “Зроблено в Україні” розпочав роботу в Запоріжжі в рамках Всеукраїнської економічної платформи. Його відкрили для підтримки мікро- та малого бізнесу.

Про це повідомили в  Запорізькому обласному центрі зайнятості.

У офісі надаватимуть консультації підприємцям, якщо в них виникають питання щодо розвитку власної справи та будуть інформувати представників мікро- та малого бізнесу про можливості їхньої підтримки від держави. Офіс працює на базі філії Запорізького обласного центру зайнятості.

“Перед нам стоїть завдання підвищення внутрішнього валового продукту, ми повинні розвивати економіку, простягнути руку допомоги учасникам бойових дій, внутрішньо переміщеним особам. Обласна військова адміністрація завжди підтримує ініціативи, спрямовані на інтенсифікацію бізнес-процесів. Відкриваючи такі офіси, ми тим самим стимулюємо підприємців до розвитку своїх бізнесів, а відтак і зміцнення економіки в цілому”, – зауважив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Фото: Запорізький обласний центр зайнятості

За словами директорки Державного центру зайнятості Юлії Жовтяк, для фахівців проводять навчання, щоб вони не тільки розповідали про державні програми, а й допомагали в оформленні документів.

Зазначається, що за два роки дії програми “Зроблено в Україні” в Запорізькому регіоні створено 320 робочих місць. А 300 запоріжців вже отримали можливість розвивати свій бізнес на загальну суму 75,5 млн грн. Програма реалізована Міністерством економіки України на базі центрів зайнятості.

Нагадаємо, нещодавно у Запорізькому обласному центрі зайнятості назвали ТОП 5 вакансій з найбільшою зарплатнею по Запоріжжю.