Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » На проспекті Соборному “зшивають” дороги за допомогою сучасних технологій

На проспекті Соборному “зшивають” дороги за допомогою сучасних технологій

На проспекті Соборному “зшивають” дороги за допомогою сучасних технологій

Фото: Запорізька міська рада

На проспекті Соборному комунальники ремонтують дорогу, використовуючи сучасні технології. Вони застосовують спеціальну машину для “зшивання” дороги.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької міської ради.

У Запоріжжі продовжують займатися благоустроєм проспекту Соборного в рамках проєтку “Європейський проспект”. До покращення якості дороги залучили КП «ЕЛУАШ». 

Для ремонту доріг комунальники використовують сучасні технології. Вони дозволяють ефективно витратити наявні гроші та час. Наприклад, спеціальна машина для залиття швів попереджує виникнення ям. 

“Подібна технологія дозволяє виконати оперативний ремонт на ділянках де відсутні ями, але є невеликі щілини у дорожньому покритті. Якщо цю роботу не виконати, то вже скоро на місці щілин можуть виникнути ями, які потрібно буде асфальтувати, витративши значні кошти”, – пояснює представник КП «ЕЛУАШ» Станіслав Погребняк. 

Нагадаємо, минулого тижня розпочався демонтаж незаконної зовнішньої реклами на проспекті Соборному в Запоріжжі. Це відбувається в рамках проєкту “Європейський проспект”.

Також у червні у Запоріжжі виділили кошти на аварійний ремонт доріг та тротуарів. В умовах війни не йде мова про капітальний ремонт або масштабні роботи у Запоріжжі. Однак аварійний ремонт місту потрібен.