Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Нова поліцейська станція запрацювала на Запоріжжі

Нова поліцейська станція запрацювала на Запоріжжі

Нова поліцейська станція запрацювала на Запоріжжі

Фото: Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

Вчора, 26 липня, у селі Юрківка Запорізької області розпочала роботу поліцейська станція. Вона розташована у будівлі Юрківського старостинського округу.

Про це повідомили у головному управлінні Національної поліції в Запорізькій області.

Надавати допомогу місцевим мешканцям буде поліцейський офіцер громади Дмитро Бєсєдін. Він обслуговуватиме три населені пункти та надаватиме поліцейські послуги майже 4500 громадянам.

Фото: Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

“Проєкт «Поліцейський офіцер громади» є важливим і вкрай необхідним для усіх громад. Питання безпеки кожного громадянина є пріоритетними у роботі поліції загалом та офіцера громади зокрема. Мешканці громади можуть бути впевнені, що поліцейський офіцер завжди на варті їхнього спокою та готовий якнайшвидше прийти на допомогу”, – розповів очільник Головного управління Національної поліції у Запорізькій області Артем Кисько.

Нагадаємо, поліція Запорізької області опублікувала додаткові номери телефонів, за якими можна викликати правоохоронців. Ними можна користуватися у разі перебоїв на спеціальній лінії 102.

Як раніше повідомляв Inform.zp.ua, у Запоріжжі шахрайка під виглядом працівниці Соціальних служб та КП “Водоканал” проникає до квартир громадян похилого віку. Особливо обережними потрібно бути мешканцям Дніпровського, Олександрівського та Шевченківського районів міста.