Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запорізька область отримає 147 млн грн на фортифікаційні споруди

Запорізька область отримає 147 млн грн на фортифікаційні споруди

Запорізька область отримає 147 млн грн на фортифікаційні споруди

Фото: прем’єр-міністр України Денис Шмигаль/Telegram
Фотоілюстрація

Кабінет міністрів України вирішив перерозподілити 146,93 млн грн з резервного фонду, які були призначені Івано-Франківській, Черкаській та Миколаївській ОВА, і направити їх до Запорізької ОВА. Ці кошти будуть використані для будівництва фортифікаційних споруд, інженерно-технічних об’єктів та систем невибухових загороджень.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

“Внесено зміни у додатки до розпоряджень КМУ від 19.01.2024 N 37 «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету», від 02.04.2024 N 287 «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для здійснення заходів, повʼязаних із зміцненням обороноздатності держави» і від 12.04.2024 N 331 «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для здійснення заходів, повʼязаних із зміцненням обороноздатності держави». Перерозподілено кошти, виділені рішеннями Уряду з резервного фонду державного бюджету Міноборони, Івано-Франківській, Черкаській та Миколаївській обласним військовим адміністраціям в обсязі 146 млн. 930,859 тис. грн для спрямування їх Запорізькій обласній військовій адміністрації на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання оборонних рубежів, улаштування системи невибухових загороджень”, – йдеться у повідомленні.

Кабінет міністрів вніс зміни до додатків низки урядових розпоряджень, спрямованих на зміцнення обороноздатності держави, зокрема щодо виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для цих цілей.