Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькому районі вилучили кілограм канабісу та 22 кущі конопель

У Запорізькому районі вилучили кілограм канабісу та 22 кущі конопель

У Запорізькому районі вилучили кілограм канабісу та 22 кущі конопель

Фото ГУНП у Запорізькій області/Фото ГУНП в Запорожской области

В Запорізькому районі правоохоронці виявили велику плантацію канабісу в одному з дачних будинків. 35-річний мешканець села Привільне займався вирощуванням та зберіганням наркотичних рослин.

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

Фото: ГУНП у Запорізькій області

Працівники відділу №6 Запорізького райуправління поліції отримали інформацію про те, що раніше судимий за наркозлочин чоловік знову повернувся до незаконної діяльності. 1 серпня оперативники та дізнавачі провели санкціонований обшук у його помешканні. У дачному будинку було знайдено майже кілограм висушеного канабісу.

Фото ГУНП у Запорізькій області

Для приховування своєї діяльності, правопорушник збудував теплицю на присадибній ділянці, де вирощував 22 кущі конопель. Усі речові докази були вилучені та направлені на експертні дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Фото ГУНП у Запорізькій області

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За результатами експертиз діям правопорушника буде надано остаточну правову кваліфікацію.

Нагадаємо, вночі у Запоріжжі інспектори помітили транспортний засіб ВАЗ 21102, водій якого робив маневри на дорозі. Виявилось, що чоловік був без водійського посвідчення і кількість алкоголю в його організмі перевищувала норму у 10 разів. Поліцейські склали протокол.