Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі водій Lexus намагався втекти від патрульних: у його крові виявили 2,07 проміле алкоголю

У Запоріжжі водій Lexus намагався втекти від патрульних: у його крові виявили 2,07 проміле алкоголю

У Запоріжжі водій Lexus намагався втекти від патрульних: у його крові виявили 2,07 проміле алкоголю

Фото пресслужби патрульної поліції Запоріжжя/Фото прессслужбы патрульной полиции Запорожья

У Запоріжжі патрульні поліцейські зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Інспектори подали сигнал зупинитися, але водій вирішив втекти, пришвидшивши рух.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Запоріжжя.

Інцидент стався на вулиці Тенісній, де водій Lexus GS 350 не надав переваги пішоходам, які переходили дорогу. Після цього патрульні наказали зупинитися, але порушник продовжив рух, намагаючись уникнути затримання.

Втім, далеко втекти йому не вдалося. Під час спілкування патрульні запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер підтвердив підозри: у крові водія було 2,07 проміле алкоголю, що в понад 10 разів перевищує допустиму норму. Також з’ясувалося, що чоловік позбавлений права керування транспортним засобом.

На порушника було складено кілька протоколів: за ст. 122–2 (Невиконання вимог про зупинку), ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права), ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння). Також було винесено постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП.


Нагадаємо, через проведення ремонтних робіт рух Дніпровською гідроелектростанцією у Запоріжжі тимчасово обмежать 10 серпня.

Обʼїзд здійснюється через Арковий міст острова Хортиця (вул. Величара — вул. Січі — вул. Таганська). А також через Нові мости та міст імені Преображенського.