Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі на базі шелтера відкрили новий дитячий майданчик (ФОТО)

У Запоріжжі на базі шелтера відкрили новий дитячий майданчик (ФОТО)

У Запоріжжі на базі шелтера відкрили новий дитячий майданчик (ФОТО)

Фото: Запорізької обласної державної адміністрації/Фото: Запорожская областная государственная администрация

На базі шелтера “Патріот” у Запоріжжі відкрили сучасний дитячий майданчик на площі 75 квадратних метрів. Це стало можливим завдяки гранту від Угорської екуменічної служби допомоги.

Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація.

Шелтер “Патріот” надає притулок вимушеним переселенцям з дітьми. Окрім нової ігрової зони, в рамках гранту також було встановлено нову витяжку на кухні та придбано стабілізатор напруги.

Фото: Запорізької обласної державної адміністрації

“Ми раді допомогти в облаштуванні нової ігрової зони. Тепер у дітей є безпечне місце для ігор і розвитку. Продовжуємо підтримувати українців у ці нелегкі часи”, – зазначила Наталія Ковальова, представниця Асоціації японсько-української дружби «Краяни».

Фото: Запорізької обласної держаної адміністрції

Частину витрат покрили волонтери. Наразі в шелтері проживають 11 дітей разом з батьками. Дитячий майданчик доступний також для дітей, які проходять тренінги в шелтері та для дітей з сусідніх будинків.

Фото: Запорізької обласної державної адміністрації

Що відомо про шелтер “Патріот”


ГО “Всеукраїнське об’єднання “Патріот” відкрила новий шелтер на початку червня 2023 року. У притулку може одночасно проживати до 60 людей. Також волонтери допомагають ВПО з відновленням документів.