Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Мешканець Запорізької області намагався перетнути українсько-молдовський кордон (ФОТО)

Мешканець Запорізької області намагався перетнути українсько-молдовський кордон (ФОТО)

Мешканець Запорізької області намагався перетнути українсько-молдовський кордон (ФОТО)

Фото: Державна прикордонна служба України

Прикордонники затримали трьох громадян України, які намагались незаконно потрапити до Молдови. Серед них був мешканець Запорізької області.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Порушниками виявились мешканці Запорізької та Одеської областей, які працювали кухарями в одному з ресторанів Одеси. У планах чоловіків було подолати маршрут, який включав у себе проходження через хащі та форсування річки Дністер. Його спланував для своїх колег уродженець населеного пункту на прикордонні.

Фото: ДПСУ

Дії чоловіків зафіксували технічні засоби охорони кордону. На їхні пошуки одразу відправили прикордонний наряд, який додатково координував оператор безпілотника. Порушників затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону на околиці села Яськи Одеської області. 

Фото: ДПСУ

На кухарів склали протоколи за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. Справи скерували до суду.

Нагадаємо, нещодавно на Буковині житель Запоріжжя заплатив водієві 8,5 тисяч євро за його перевезення до кордону з Румунією. Він планував незаконно покинути Україну.

Раніше ми писали, що у пункті пропуску “Краківець” прикордонники Львівського загону затримали мешканця Запоріжжя, який намагався перетнути кордон разом із колишньою дружиною та своєю новою дружиною.