Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Офіційна інформація щодо звуків вибуху в Запоріжжі

Офіційна інформація щодо звуків вибуху в Запоріжжі

Офіційна інформація щодо звуків вибуху в Запоріжжі

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

Сьогодні, 14 серпня, під час повітряної тривоги, жителі Запорізької області почули звуки вибухів. Перші вибухи сталися близько 16:05, а наступні — о 16:32.

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив, що Повітряні сили збили російський снаряд у небі над Запорізьким районом.

“Наші Повітряні Сили збили ворожу ціль в небі над Запорізьким районом”, – пише він.

Нагадаємо, у ніч на 14 серпня 2024 року ЗСУ збивали у Запорізькій області БпЛА типу «Shahed». Всього було запущено 23 дрони з території Російської Федерації, з них – 17 збили.

Загалом було збито 17 російських БпЛА. Також збиття були у Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Київській, Сумській,  Харківській та Житомирській областях.

Цієї ночі з території Росії було запущено 23 ударні БпЛА типу «Shahed», а саме із районів Чауда – Крим, Єйськ та Курськ.

Раніше Inform.zp.ua писав, що Росія відвела деякі свої підрозділи з півдня України, щоб посилити оборону на території РФ у відповідь на ескалацію наступальних дій українських сил у Курській області.

Читайте також:

Сьогодні, 14 серпня, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання багато будинків у Запоріжжі тимчасово залишаться без електроенергії.

Фахівці МАГАТЕ відвідали тимчасово захоплену Запорізьку атомну електростанцію, де напередодні виникла пожежа в одній з градирень. 

СБУ затримала трьох прокремлівських агітаторів, які діяли в різних регіонах країни, зокрема в Запорізькій області. Підозрювані підтримували збройну агресію Росії та закликали до окупації всієї території України. Серед затриманих є представник партії Шарія.