Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » Запорізького спортсмена та його тренера нагородили державними нагородами (ФОТО)

Запорізького спортсмена та його тренера нагородили державними нагородами (ФОТО)

Запорізького спортсмена та його тренера нагородили державними нагородами (ФОТО)

Запорізького спортсмена та його тренера нагородили державними нагородами. Фото з сайту президента/Запорожский спортсмен и его тренер награждены государственными наградами. Фото с сайта президента

Президент України Володимир Зеленський привітав переможців і призерів Олімпійських ігор разом з їхніми тренерами з Днем Незалежності та відзначив їх державними нагородами. Серед нагороджених — запорізький спортсмен Парвіз Насібов та його тренер Євген Чертков.

Про це повідомляє офіційний сайт президента.

Борець греко-римського стилю Парвіз Насібов, який здобув срібну медаль на Олімпійських іграх в Парижі від Запорізької області, отримав “За заслуги” ІІ ступеня.

Володимир Зеленський нагородив Парвіза Насібова орденом. Скрнішот з соцмереж Парвіза Насібова

“З нагоди свята мав честь отримати відзнаку від Президента України. Дякую всім, хто був поруч зі мною на цьому шляху, окремо хочу подякувати тренеру”, — написав спортсмен у своїх соціальних мережах.

Парвіз Насібов разом з тренером Євгеном Чертковим. Скрншот з соцмерех Парвіза Насібова

Тренер Парвіза, заслужений тренер СРСР і України Євген Олександрович Чертков, за підготовку призера Олімпійських був нагороджений “За заслуги” І ступеня.

Нагадаємо, 8 серпня запорізький спортсмен Парвіз Насібов отримав срібну медаль у змаганні із греко-римської боротьби у вазі до 67 кг на Олімпійських іграх у Парижі.

Журналісти Inform.zp.ua поспілкувалися з Парвізом Насібовим і дізналися, як проходила підготовка до поєдинку, що сказав його перший тренер після перемоги, та кому присвятив свою срібну медаль.


22 серпня у Відні, Австрія, стартував чемпіонат Європи 3х3 з баскетболу, на якому змагається жіноча збірна України. Команда потрапила до групи А і вже здобула першу перемогу. Серед учасниць збірної — вихованка бердянської ДЮСШ Анжеліка Ляшко.