Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На фронті загинув 23-річний військовий із Запорізької області

На фронті загинув 23-річний військовий із Запорізької області

На фронті загинув 23-річний військовий із Запорізької області

Свічка. Ілюстративне фото

Захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України, загинув 23-річний Ельдар Русланович Івчак, 2001 року народження.

Про це повідомила Чернігівська громада Запорізької області.

Ельдар Івчак, мешканець Чернігівської громади, яка тимчасово перебуває в окупації, з початком повномасштабного вторгнення став на захист України.

Загиблий військовий Ельдар Івчак. Фото з фейсбук Чернігівська громада Запорізької області

Військовослужбовець загинув 22 серпня 2024 року.

“Ми глибоко співчуваємо родині нашого Героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 серпня мешканці Кушугумської та Василівської громад попрощалися з військовим Іваном Яськом. Чоловіка поховали на Алеї Слави у селищі Балабине. 

18 серпня внаслідок російського обстрілу по Мирнограду Донецької області загинув 44-річний співробітник ГУ ДСНС України у Запорізької області Андрій Сирніков.


Читайте також:

  • 24 серпня відбулася прем’єра документального фільму “Каракурт” про Героя України Валерія Чибінєєва з Бердянська Запорізької області.
  • 24 серпня у Запоріжжі відбулася акція вшанування загиблих військових за Незалежність України.
  • Російські військові активізували наступальні дії на Запорізькому напрямку, зокрема підтягнули резерви, почали частіше застосовувати авіацію та артилерію.