Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Уродженець Запоріжжя пройшов відбір на “Мастер Шеф”

Уродженець Запоріжжя пройшов відбір на “Мастер Шеф”

Уродженець Запоріжжя пройшов відбір на “Мастер Шеф”

Учасник “Мастер шеф” Данило Щербаков. Фото зі сторінки у фейсбук Данила Щербакова/Участник “Мастер шеф” Даниил Щербаков. Фото со страницы в фейсбуке Даниила Щербакова

24 серпня на телеканалі СТБ розпочався 14-й сезон кулінарного шоу “Мастер Шеф”. Серед учасників, які боротимуться за перемогу, є й уродженець Запоріжжя.

Про це повідомив Данило Щербаков.

Керівник ГО “Helper Україна” Данило Щербаков на етапі відбору приготував національну грузинську страву — хінкалі з різними начинками. Судді високо оцінили смакові якості страви, проте зауважили, що презентація могла б бути кращою.

Зрештою, Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський одноголосно сказали “так”, що дозволило Щербакову пройти до наступного етапу і продовжити боротьбу за перемогу.

“Щиро дякую проєкту ‘Мастер Шеф’ за надану можливість. Вітаю команду з отриманням національної відзнаки ‘HELPER Україна’. Ваша платформа не лише дозволяє проявити кулінарні таланти, а й додає важливу соціальну та благодійну складову, що робить цей проєкт по-справжньому унікальним”, — написав він у соцмережах.

Нагадаємо, 15 липня з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі – України, президент України Володимир Зеленський нагородив військових і представників інших професій. Серед українців, яких було відзначено, були й мешканці Запоріжжя.

Орденом «За заслуги» III ступеня за відданість Україні та сумлінність президент України Володимир Зеленський нагородив запорожців:

▪️ Олександра Максименка — слюсаря цеху філії «Дніпровська ГЕС» акціонерного товариства «Укргідроенерго»

▪️ Данила Щербакова — голову правління громадської організації «ХЕЛПЕР ЗАПОРІЖЖЯ».


Inform.zp.ua також писав, що указом президента України від 22 січня 2024 року №19 сержанта запасу Віктора Івановича Кравченка відзначено орденом “За мужність” III ступеня.